Velkommen til Glostrup Triathlon Klub
 
Stiftet i 2014 med base i Glostrup Fritidscenter for svømmetræningsdelen. Vi satser på at være en familievenlig klub med mulighed for hygge og træning så alle kan være med, men stadig med en stærk elite der kan begå sig både nationalt og internationalt. Vores svømmetider begrænser hvor unge medlemmer kan være så vi anbefaler ikke unge under 16 at deltage.
 
Er det din første tri-athlon, er du til sprint eller fuld jern-mand, eller forsøger du at komme til tops ?
– så vil Glostrup Triahtlon Klub gerne hjælpe dig med at opnå dit mål! 
 
Trænings program m.v. kan se på "GTK-medlemmer" facebook gruppen, som kun er for medlemmer af Glostrup-tri, hvor vi også aftaler løb og cykeltræning i løbet af året. Før Corona havde vi aftaler med andre vestegnsklubber om fælles løb- og cykeltræning, men det er ikke kommet igang igen efter. Triatlon er både en hold- og individuel sport, så ofte finder folk med samme målsætning sammen om løb og cykling, ideen er at det annonceres på Facebook gruppen så alle kan deltage.
 
Som triatlet er der  svømmetræning med træner (Dorte) tirsdag og torsdag 20:45-22:00, og der er morgensvømning i offentlig åbningstid uden træner 6:30-7:20 mandag-fredag og 8:00-9:00 i weekender. Træningen fokuserer på Crawl.
 
Hvis du ikke har brug for svømmetræning er der mulighed for at melde sig ind som duathlet, det giver mulighed for morgensvømning 6:30-7:30 mandag - fredag, weekend morgensvøm 8:00-9:00 og selvfølgelig deltagelse i alle klubbens øvrige aktiviteter med løbe- og cykeltræning. Fra 2018 giver Duathlon medlemskab også en tri-licens, snak med svømmetræneren inden du kaster dig ud i tri-stævner uden ordentlig svømmetrænings forberedelse!
 
Trods Corona nedlukning fik vi i 2021 to elite folk med på Age group landsholdet (i hver sin aldersklasse, www.triatlon.dk/agl-bruttotrup) for 2022 gennem fantastiske præstationer til DM i 2021: Lars Dick-Nielsen (Danmarksmester på DM sprint enkeltstart Triathlon i Hvidovre), og Jens Hovgård Christiansen (DM bronze på sprint enkeltstart triathlon i Hvidovre og bronze på kort Cross Tri i Silkeborg). I 2023 har Jens taget DM sølv i Cross-triathlon i Silkeborg.

På vores generalforsamling i januar/februar sætter vi målsætningerne op for året for alle os andre, så vi såvidt muligt deltager i de samme løb og kan få lidt hold-ånd ind på den måde, vi har tit deltaget talstærkt i Herlev Tri (starten af maj) og Stevns jernmand (midt juni), men måske er der nye stævner i kikkerten bland medlemmerne som kan lokke flere til?

Herudover passer vi på deltagerne i IRONman Copenhagen som trafikvagter til KMD Ironman Copenhagen.

Meld dig til under "kontingent", eller mød op en aften til prøvetræning (kontakt evt. næstformanden på 61799063 for at lave aftale). 

 
Venlig Hilsen
 
Brian og Martin,
 
Formand og næstformand