Velkommen til Glostrup Triathlon Klub

Stiftet 2014 som selvstændig forening efter udtrædelse af GSK

Vi satser på at være en familievenlig klub med mulighed for hygge og træning så alle kan være med,
men stadig med en stærk elite der kan begå sig både nationalt og internationalt.

Er det din første tri-athlon, er du til sprint eller fuld jern-mand, eller forsøger du at komme til tops ?
– så vil Glostrup Triahtlon Klub gerne hjælpe dig med at opnå dit mål!

Trænings program m.v. kan se på "GTK-medlemmer" facebook gruppen, som kun er for medlemmer af Glostrup-tri

Se også vores hjemme side http://glostrup-tri.dk

Som triatlet er der  svømmetræning med træner (når vi finder en ny) tirsdag og torsdag 20:45-22:00, og der er morgensvømning i offentlig åbningstid uden træner 6:30-7:20 mandag-fredag og 8:00-9:00 i weekender.

Hvis du ikke har brug for svømmetræning er der mulighed for at melde sig ind som duathlet, det giver mulighed for morgensvømning 6:30-7:30 mandag - fredag, weekend morgensvøm 8:00-9:00 og selvfølgelig deltagelse i alle klubbens øvrige aktiviteter med løbe- og cykeltræning. Fra 2018 giver Duathlon medlemskab også en tri-licens, snak med svømmetræneren inden du kaster dig ud i det uden ordentlig svømmetrænings forberedelse!

Trods Corona nedlukning fik vi i 2021 to elite folk med på Age group landsholdet (i hver sin aldersklasse, www.triatlon.dk/agl-bruttotrup) for 2022 gennem fantastiske præstationer til DM i 2021: Lars Dick-Nielsen (Danmarksmester på DM sprint enkeltstart Triathlon i Hvidovre), og Jens Hovgård Christiansen (DM bronze på sprint enkeltstart triathlon i Hvidovre og bronze på kort Cross Tri i Silkeborg).

På vores generalforsamling i januar/februar sætter vi målsætningerne op for 2022 for alle os andre, så vi såvidt muligt deltager i de samme løb og kan få lidt hold-ånd ind på den måde, vi har tit deltaget talstærkt i Herlev Tri (1. maj i 2022) og Stevns jernmand (19 juni 2022), men måske er der nye stævner i kikkerten bland medlemmerne som kan lokke flere til?

Herudover passer vi på deltagerne i IRONman Copenhagen som trafikvagter til KMD Ironman Copenhagen d. 16/8  ~3 trafikvagter, mødetid 6:30 - ca. 11:30 ved Strandlodsvej/Uplandsgade krydset

Venlig Hilsen

Brian og Martin,